Loader Image

WE HEBBEN UW VRIENDSCHAP EN STEUN HEEL ERG NODIG!

De bijdragen van onze particuliere schenkers dragen bij aan een sterke programmering en aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie danstalenten.
Wij hebben u nodig !!!!

©Alain Honorez
  • Als ‘JBA Vriend’ steunt u JBA met 50€, 150€ of 250€.
  • Algemeen steunende Vriend (jaarlijkse donatie): U steunt met een bedrag tussen 300€ en 1000€.
  • Structureel steunende Vriend: U bepaalt zelf waar uw bijdrage aan besteed wordt.  Dit kan door oa directe onkosten te dekken zoals maandelijkse huur werkruimte, kostumering, transportkosten & catering op verplaatsing, … Vooraf bespreekbaar.
  • Bedrijfsleven: Wenst u uw zakenrelaties extra in de watten te leggen door hen een unieke avond aan te bieden of bepaalde activiteiten van uw firma extra kleur te geven (vb afsluiting van uw jaarlijkse algemene vergadering of een bijzondere klantendag…), dit kan binnen een door u gekozen setting en tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
  • Storten kan op rekening van Junior Ballet Antwerp, IBAN BE28 7360 6091 1620 met als mededeling ‘Vriend’, ‘Algemeen Steunende Vriend’ of ‘Structureel Steunende Vriend’. Uiteraard kan u ook een doorlopende opdracht aan uw bank overwegen om een jaarlijkse bijdrage uit te voeren op een datum die u het beste schikt
  • Wilt u meer weten over schenken aan JBA? Mail naar vrienden@juniorballetantwerp.be
    Wij beantwoorden graag uw vragen of maken een afspraak. Wees er bij! Wij verheugen ons u weldra te mogen ontmoeten en u welkom te heten als lid van onze Vriendenkring!
NL