Loader Image

YU² (courage)
AWAKENING gaf een pakkend beeld van het begrip HOOP. Nu belichten we een andere kwaliteit, voor velen absoluut nodig in deze huidige barre tijd.
‘YU’ staat voor MOED, hier krachtig uitgebeeld door onze 2 Japanse dansers Rin Isomura & Akihito Shimogata in de 2e JBA kortfilm, volledig vorm gegeven door hetzelfde team dat ook ‘AWAKENING’ tot leven bracht.

AWAKENING is JBA’s allereerste kort film – een versmelting van dans & natuur!
De film werd opgenomen in het ‘Zevenbergenbos’ in Ranst en werd conceptueel en visueel in beeld gebracht door Alain Honorez, artistiek leider van JBA.

Speciaal voor de gelegenheid werd een collaboratie aangegaan met Wolf Hoeyberghs, junior danser bij het Zürich Ballett, die hiervoor een prachtig stukje muziek componeerde. Wolf deed beroep op celliste Martina Renau (eveneens junior danseres in Zürich) om de magie van de muziek te versterken. De choreografie is van de hand van onze eigen balletmeester Altea Nuñez.

Mogen de beelden een puntje van licht brengen in deze donkere dagen en de zin aanwakkeren om onze jonge groep dansers binnenkort opnieuw live aan het werk te zien!

Trailer SEASONS 4.0 JBA 2020

Spring

Summer

Autumn

Winter

NL