Loader Image

Trailer CONCERTO CON BRIO Handelsbeurs Antwerpen 2021

GLOW

De kracht en puurheid van de dansers, de onaardse lichtsterkte in combinatie met heldere, delicate muziek – dat is GLOW, misschien wel onze meest uitdagende film onderneming tot nu toe !
Een lichtinstallatie ontworpen door CHILDREN OF THE LIGHT X BEYOND SPACE, en gefilmd op locatie in DIVA, museum voor diamant, juwelen en zilver tijdens de schitterende futuristische tentoonstelling De Juwelierskunst – Revolutionaire Juwelen tussen 1960-1970, brengt onze dansers Anna Yeh en Lucas Bierlair opnieuw in samenwerking met de zeer getalenteerde jonge Vlaamse danser/componist Wolf Hoeyberghs.
De scheppingsvreugde en de éénwording van diverse artistieke talenten, dat is het beeld dat we willen oproepen als ons lichtend pad voorwaarts!

YU² (courage)

AWAKENING gaf een pakkend beeld van het begrip HOOP. Nu belichten we een andere kwaliteit, voor velen absoluut nodig in deze huidige barre tijd.
‘YU’ staat voor MOED, hier krachtig uitgebeeld door onze 2 Japanse dansers Rin Isomura & Akihito Shimogata in de 2e JBA kortfilm, volledig vorm gegeven door hetzelfde team dat ook ‘AWAKENING’ tot leven bracht.

AWAKENING is JBA’s allereerste kort film – een versmelting van dans & natuur!
De film werd opgenomen in het ‘Zevenbergenbos’ in Ranst en werd conceptueel en visueel in beeld gebracht door Alain Honorez, artistiek leider van JBA.

Speciaal voor de gelegenheid werd een collaboratie aangegaan met Wolf Hoeyberghs, junior danser bij het Zürich Ballett, die hiervoor een prachtig stukje muziek componeerde. Wolf deed beroep op celliste Martina Renau (eveneens junior danseres in Zürich) om de magie van de muziek te versterken. De choreografie is van de hand van onze eigen balletmeester Altea Nuñez.

Mogen de beelden een puntje van licht brengen in deze donkere dagen en de zin aanwakkeren om onze jonge groep dansers binnenkort opnieuw live aan het werk te zien!

Trailer SEASONS 4.0 JBA 2020

Spring

Summer

Autumn

Winter

NL