Loader Image

! AUDITIE UPDATE !

Daar we begrip kunnen opbrengen voor de organisatorische verwikkelingen én de reisproblemen waarmee jonge dansers vandaag wereldwijd worden geconfronteerd tengevolge van de Corona crisis, hebben wij besloten de deadline te verlengen voor kandidaten die auditie willen doen voor JBA. Mede ook omdat wij het als een onderdeel van onze missie beschouwen om hun carrièrekeuzes te vergemakkelijken, hebben we de aanmeldingsperiode uitgebreid tot uiterlijk 30 juni 2021. Bij eventuele praktische problemen zijn we steeds bereid te helpen en om mee naar een oplossing te zoeken.
Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Team JBA

Audities – informatie

Na een zeer succesvolle start in 2019 organiseert JBA nieuwe audities voor zijn 2-jarig programma met aanvang in september 2021.

Aanvragen kunnen ingediend worden vanaf 14 december 2020 en dit tot uiterlijk 14 februari 2021 (voor de audities in februari) en 4 april 2021 (voor de audities in april).

Let wel: wij zullen enkel aanvragen behandelen die ingediend worden via het officieel JBA aanvraagformulier hier op deze website.

Na ontvangst van het volledig ingevulde aanvraagformulier zullen de geselecteerde dansers zo vlug mogelijk verwittigd worden.

Uiteraard verkiezen wij in persoon kennis te maken met de geselecteerde dansers, maar wegens de heersende Covid crisis, dient er rekening gehouden te worden met de mogelijkheid dat de audities virtueel kunnen doorgaan.

 

Voorlopige data voor de audities in Antwerpen, na persoonlijke invitatie zijn: 27 en 28 februari 2021 en 17 en 18 april 2021.

NL