Steun ons

Je wil je ballet passie delen met gelijkgestemde zielen, bijdragen aan de groei van JBA en ook aan de vervolmaking van onze jonge dansers óf je wil gewoon meer schoonheid in de wereld, ….
Alle redenen zijn goed om ‘Vriend’ van JBA te worden!
Jouw bijdrage vormt te allen tijde een extra steun in deze financieel moeilijke periode.

Wil je gewoon een bescheiden bijdrage leveren en ons helpen onze dagelijkse werking te garanderen? Uiteraard kan u gewoon ‘Vriend’ van JBA worden, vanaf 60 euro per jaar. Al onze vrienden zijn belangrijk. Jij dus ook!

Wil je onze ‘Dream Investor’ worden…? We zijn natuurlijk erg blij je te mogen verwelkomen. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met inge@juniorballetantwerp.be

Wil je als bedrijf mee investeren in de toekomst van JBA én van onze jonge toekomstige sterren? Wij waarderen je betrokkenheid ten zeerste en zetten in ruil graag je bedrijf in de kijker. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Gelieve voor meer informatie contact te willen opnemen met inge@juniorballetantwerp.be

©Nicha Rodboon

Onze pakketten

Corps de ballet

250 euro

Corps de ballet

Het corps de ballet is de homogene groep van een gezelschap. Grote danspartijen worden ingevuld door de dansers van het corps de ballet. Met hun dynamiek vormen zij als het ware de basis van elk gezelschap én bijgevolg ook voor elke balletopvoering.

Zo is dat ook met uw steun! Als ‘corps de ballet’ steunend lid vormt u de basis van onze dagelijkse werking. Onmisbaar dus!

Meer weten. 

Half-Solist

300 - 1.000 euro

Half-Solist

De half-solist klimt hoger richting top van het gezelschap. Zijn/haar volharding en inzet wordt beloond met rollen die uit het balletcorps uitspringen.

Uw bijdrage geeft ons de mogelijkheid grotere dingen te plannen. 

Meer weten. 

Solist

2500 euro

Solist

Een solist danst solo-partijen in een voorstelling. Hij/zij draagt een zekere verantwoordelijkheid en krijgt de kans te schitteren en mee zorg te dragen voor de opbouw van de voorstelling naar een hoogtepunt toe. 

Uw bijdrage doet hetzelfde… het geeft ons de kans om te groeien en te blijven groeien!

Meer weten. 

Principal

5000 euro

Principal

Een Principal danst de hoofdrol in een ballet. Hij/zij is vaak de ster van de voorstelling. 

Als Principal sponsor bent u één van de belangrijkste financiële pilaren van JBA. Uw steun doet onze dansers extra schitteren en doet het publiek wegdromen bij onze magische voorstellingen. Uw bijdrage zorgt ervoor dat JBA een artistieke broedplaats kan blijven voor jonge danstalenten zowel nationaal als internationaal. U bouwt mee aan een fantastische toekomst!

Meer weten.