Er was eens … een sprookjesballet zoals u nooit eerder zag.

Junior Ballet Antwerp brengt in het voorjaar van 2023 een gloednieuwe versie van Charles Perrault’s bekende sprookje Cinderella in een choreografie van Altea Nuñez en Alain Honorez. Een magische familievoorstelling voor iedereen die wil blijven dromen van een beter morgen. 

Samen maken we dromen waar

Bij Junior Ballet Antwerp hebben al onze jonge en getalenteerde dansers dezelfde droom: een professionele danser worden. Het JBA-trainingsprogramma werd speciaal ontwikkeld om hun ballettechniek te versterken én hen de unieke kans te geven artistiek te groeien op het toneel.

De magie op het toneel wordt enkel werkelijkheid met een publiek!

Kom dus zélf genieten van Cinderella, de allereerste avondvullende balletopvoering van JBA. Alle voorstellingen worden live begeleid door Casco Phil o.l.v. Michiel Delanghe. Een ware prikkeling voor al uw zintuigen.

Maak deel uit van het verhaal

Om ons verhaal aan zoveel mogelijk mensen te kunnen (blijven) vertellen, hebben we uw steun nodig. Maak deel uit van de betovering en volg de ontwikkeling van de nieuwe generatie danstalenten vanop de eerste rij. Speciaal voor deze productie werden verschillende sponsorformules uitgewerkt.